Beoordelingen van Uncle Lee Amsterdam

Recente recensies van Uncle Lee Amsterdam

5 sterren na 81 reviews

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

When you order, go pick up your food if you can. The staff is magnificent and friendly, and the food is delicious. It behaves well even after spending 45 minutes on a bike in the cold and a few minutes in the oven. 10/10 will eat again, in large quantities and very often.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer dat we besteld hebben bij uncle lee. Weer heerlijk! Alleen was de kip dit keer wel redelijk afgekoeld (bijna koud). De vorige keer was hij nog lekker warm. Vandaar dit keer geen 5 sterren.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

In een woord fantastisch! Beste fried chicken ooit in NL gegeten. Mijn zesjarige dochter is ook fan, we rijden er speciaal voor om. Supervriendelijk geholpen ook elke keer. Wij komen zeker weer terug!

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super dat jullie zo snel leverde! maakte ons etentje compleet

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!!!

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker eten. zou wel fijn zijn als er op de dozen gemarkeerd wordt welke kip variant erin zit. rijst is wel erg duur voor de portie die je krijgt.

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals velen werd ook ik aangetrokken tot de Koreaanse kip. Geen spijt van gehad, wat is het lang geleden dat ik zulke heerlijke kip heb gegeten! De saus was om te smullen, de rijst was heerlijk en de koolsalade echt geweldig. Ik ga hier vaker terugkomen. Omdat in mijn gebied niet wordt bezorgd, lekker opgehaald. Voor deze kip zou ik zelfs 100 km rijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip is echt ge-wel-dig! Ik had vanavond de boneless fire chicken en popcorn sweet chili. Ik had mijn bestelling om half 7 geplaatst en gevraagd om 19:15 te leveren. Bezorging was spot on, vriendelijke bezorger en kip goed warm en knapperig. De verpakking van de boneless chicken is top in een kartonnen afsluitbare box. Absolute aanrader en nu al nieuwsgierig naar de andere smaken!

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker gegeten! Voor de 1e x besteld, dus wel zo handig om met zijn 2en 2x het kennismakingsmenu te bestellen. Was zeker meer dan genoeg voor 2 grote eters. Wel onhandig dat niet duidelijk was wat wat was. Ik ga zeker nog vaker bij Uncle Lee bestellen!

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Zo lekker dat we een dag later weer besteld hebben!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kip, gulle porties voor een redelijke prijs en de bezorger was precies op de afgesproken tijd. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger kon het adres niet vinden, na lang telefoon gesprek met duidelijke uitleg nog steeds niet.

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heetlijke kip, voor herhaling vatbaar

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food was good but by the time it came it was soggy and wet being in the box. The order was also super late and i was informed that the order was late but still it kept me hungry.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top!

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We tried the family combo with 4 different sauce styles. The portion is huge, definitely enough for 3-4 people. The honey combo and the fire & extreme fire chicken are amazing sauces, the soy one didn’t do it for us so we won’t be ordering that anymore. The sides are tiny and the coleslaw tastes weird due to some herb in it, you can skip that. The chicken is still super crispy on the outside and soft on the inside even though it takes 30-40 minutes to get it. The delivery comes in good quality paper boxes rather than plastic which I appreciate. Overall 8/10 will definitely order again but some things are not to our taste

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker maar kip was helaas koud (2e keer op rij), jammer!

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere kip, goede smaak en lekkere korst! Ik kijk uit naar het restaurant!

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets te laat, maar meer dan wachten waard. Heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bestelling was netjes op tijd binnen. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kip, saus just right! Vooral de wings en boneless was lekker, de grotere bouten waren iets minder. Deze waren te waterig. Koolsla en rettich was smakelijk. Zou hier wel nogmaals bestellen.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor mij was dit de eerste keer dat ik hier bestelde nav een artikeltje in het Parool. Zonder meer heel lekker en een herhaling zeker waard

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het echt super. Heel erg lkkr mooi en goed verpakt en erg vriendelijke jongens bij afhaal punt. AANRADER!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip lekker, salade viel wat tegen. Porties klein, vooral in verhouding tot de prijs.

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was er nog sneller dan het tijdstip dat was doorgegeven! Alles was keurig verpakt en nog goed warm. Echt top. De kip was superlekker! Hier kan geen andere fried chicken tegenop, en ik ga hier zeker vaker bestellen.

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was prima, goede kip, enige jammere is dat de extra rettich en koolsla die ik bij de Family Mix bestelde er niet bij zat. (De rijst wel)

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongelooflijk lekker

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging, heel fijn. Wat ik heel jammer vind, is dat alles snel "minder crunchy" wordt, want de saus erover maakt alles zachter. Zijn er ook meer "Korean style" bijgerechten? Rijst was beetje te droog gekookt. Maar de wings en bouten, heerlijk!

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sweet chili boneless en soya drumsticks besteld. Het deeg om de kip heen vond ik niet lekker. Bij de Sweet chili was t deeg te dik. Bij de soya was t geen toevoeging. Zonder deeg was t lekkerder geweest. Wel lekkere saus. Verder alles in aparte bakjes. Netjes,maar veel plastic wat weg gegooid wordt.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Loved it!! I only think you should deliver in the post code 1013. Keep up the good job!

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 1e keer besteld en alle verschillende smaken geprobeerd. De kip was erg goed en de extreme fire chicken is ook écht pittig. Mildere variant en de soja en honing vielen erg in de smaak bij de kinderen. Door de drukte vanwege het paroolartikel waren ze een biertje vergeten maar die werd na bellen nog apart bezorgd met eentje extra. Fantastische service en de beste kip in Amsterdam!

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk eten. Aanrader!

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via De Westkrant geattendeerd op Uncle Lee. Schreven dat het goed was. Dit klopte echter niet. Het is GEWELDIG!!! Heerlijk gegeten, goede smaken, niet vet, smakelijke koolsla. Echt een aanrader. Misschien nog wat meer bijgerechten erbij zou mooi zijn. Vriendelijk bezorging.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top, lekker en snel gebracht aanrader

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Finger licking good!!! This is my 5th time ordering at Uncle lee. Was never disappointed!!! Food always arrived on time. It’s always more than enough food.. Tasty!!! ( brings back memories of when I were in South Korea ) Just chicken and beer!! Great food Uncle Lee !!

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel (TOP)

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker, in de buurt. Een aanwinst

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super lekker! Voor 1 pers. heb je aan 9 stuks wings/boutjes genoeg kwam ik achter. Maar t is ook nog lekker de volgende dag!

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en lekker eten!

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 17 min na bestellen bezorgd...Kip was nog heet. Super lekker weer en nog steeds nette en super vriendelijke bezorgers

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste kip ever!!! Krokant terwijl het een sausje heeft, en zelfs als je over hebt is het savonds nog lekker (zelfs koud)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Goed van smaak. Lekker pittig. Niet te. Zeer malse kip en goede service!

, 30-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super authentiek Koreaanse fried chicken! Super lekker, een aanrader. Klantvriendelijk en op tijd!

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet normaal goed, verslaafd aan deze kip!

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zesde keer besteld en opnieuw heerlijk! Bezorging altijd snel en bezorgers zijn erg vriendelijk!

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lievelings kip

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke malse kip, snelle en vriendelijke bezorging! Zal snel weer bestellen!

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer top! Kip was lekker krokant en mals, bezorging altijd snel en vriendelijk!

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste kip van Amsterdam! Goed gekruid, warm, krokant en binnen 25 min bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vierde keer besteld in een week tijd en elke keer weer heerlijk! Bezorging is erg snel en vriendelijk!

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker eten!

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten ! Helaas wel vroeger bezorgd dan aangegeven dus het was koud voor ik klaar was met werken.

, 21-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uncle Lee is the best! His chicken is so delicious, really tender on the inside with a perfect crunch on the outside. The soy is my favourite but all the flavours are good. The delivery speed is fantastic and they give great service. Because I have food allergies I need to check everything I eat and Uncle Lee went the extra mile to inform that I can eat everything on their menu and they were super friendly. I am a dedicated fan now and can't wait for my next hit of that Chicken goodness! Thank you Uncle Lee!

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer iets minder, de kip was te hard gebakken.

, 18-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

WOW Wat een fantastisch lekker kip was dit! Heerlijk crunchy aan de buitenkant en mals aan de binnenkant. De side dishes ware ook een goede toevoeging. Echt een aanrader en zeker waar voor je geld.

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle bezorging, verpakking etc. subliem heel mooi. Smaken waren heerlijk alleen minpunt is helaas wel dat het denk ik wordt gefrituurd (de boneless kip) waardoor 80 procent niet echt lekker is of taai is. Misschien bakken een optie want dan is het 10/10.

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon erg lekker!

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bizar snelle bezorging. Heerlijke knapperige kip. Ik zou dit wel dagelijks kunnen eten.

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg genoten van het eten. Beste kip van Amsterdam en omstreken.

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk!!!! Ook namens mijn visite 😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een zeer goede maaltijd. Snel bezorgd en smakelijk. Ik als kipliefhebber ben blij met dit bedrijf. KFC Eat your *chicken* heart out ! Keep it up guys and girls !

, 05-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJK!!! Tot nu toe, de lekkerste in Amsterdam.

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker Korean fried chicken! Smaakt net als hoe het in Korea gemaakt wordt!

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Voor herhaling vatbaar!!!!

, 30-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ,gaan zeker vaker bestellen.

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating